Kategorier
Klimaforandringer Miljøvenlighed

Sådan holder i virksomhedens udendørsareal pæne 

Der er mange ting, der spiller ind, når det kommer til at give et godt førstehåndsindtryk. Én af dem er de udendørs arealer. Både de grønne og dem i hjørnet, som du måske ikke tænker så meget over til hverdag. Vi guider dig til, hvad du kan gøre for at skabe et pænt og ryddeligt udeområde. 

Det kræver en del vedligehold at kunne præsentere et flot udeareal. Men hvad kan du gøre for at gøre det nemt at holde det pænt? Det guider vi dig til herunder. 

Få en robotplæneklipper 

En robot er et fantastisk alternativ til selv at skulle klippe plænen eller at få en gartner til det. Den er tilmed også billig i drift, da der kun er udgifter til strøm, når først den er købt. Du kan indstille den til forskellige zoner og ikke mindst, hvornår den skal klippe græsset. 

Med en lille assistent farende rundt på de grønne arealer, kan du altid være sikker på, at der ser pænt ud. For den kommer omkring alle hjørner og kanter, som du beder den om. 

Er der tale om et meget stort areal, der skal passes, kan du med fordel anskaffe mere end én. Så er du sikker på, at de kan dække hele arealet, og at der ikke er helligdage rundt omkring. 

Benyt skraldespandsskjuler med låg 

Skraldespande har aldrig været særligt pæne at se på. Udfordringen med dem er ikke kun udseendet – de har desværre også tendens til at flyve op, når vejret er blæsende. Du kan undgå at have skrald over det hele og ikke mindst at skulle møde synet af skraldespande som det første ved at have en skraldespandsskjuler med låg

Den gemmer ikke kun skraldespanden af vejen, men giver også et mere neutralt og professionelt look. 

Få en gartner forbi til buske og træer 

En robotplæneklipper kan ikke klare det hele. Nogle gange skal der lidt menneskelig hjælp til for at holde arealerne pæne. Er der også buske og træer at tage sig af – og har du nogle krukker eller bede ved indgangen – kan det være en god ide at lade en gartner komme forbi. Det giver et godt indtryk, at der er flotte klippede hække, trimmede buske, og at der er krukker med årstidens blomster og planter. Der skal ikke så meget til for at skabe et ryddeligt, pænt og stringent look. 

Det vil ikke kun være til gavn, men vil også skabe et rigtig godt indtryk hos medarbejdere. Når der er dejligt at være udenfor – eller man bliver mødt med ro og grønne flader – er det nemmere at møde ind med et effektivt mindset. 

Indret også gerne et hyggeområde til medarbejderne, så de kan trække sig udenfor i pauserne, når solen står højt på himlen, og der er dejligt varmt. Det betyder rigtig meget at kunne komme udenfor i løbet af dagen, da det giver god energi og frisk luft til den kreative og effektive hjerne.