Kategorier
Mennesket

3 gode råd til en hyggelig champions league aften

Det er den tid på året, følelserne er uden på tøjet, spændingen er høj, og skænderierne om hold og spillere er oppe i de røde felter. Det er champions league tid. Hvis du er en af dem der går meget op i fodbold og dit eget hold, så er dette en tid der både kan være fyldt med glæde og forventning, men også med skuffelse og frustration. Her er nogle tips til hvordan du kan gøre en aften i foldboldens navn mere festlig og morsom, og forhåbentlig veje op for de værste nederlag. 

1. Spil på kampen

At spille på kampen kan selvfølgelig potentielt gøre nederlaget værre at sluge, men der er mange andre fordele. Måske er det ikke dit hold der spiller, måske er det en kamp du er rimelig ligeglad med, men det er lørdag aften og gutterne er på besøg, og du vil gerne tage del i begejstringen. Så hjælper det på spændingen at have smidt et par kroner på en betting hjemmeside eller online casino, og du kan sidde og råbe med under alle kampens op- og nedture. Husk dog ikke at satse for meget, pas på dine penge, det er også sjovt at vinde en lille smule. 

Du finder en liste over de bedste sider her >

2. Sørg for at have de tørre og våde varer i orden

Der er 2 ting der er skrevet i sten når man holder champions league aften; øl og snacks. Hvis du gerne vil være vært mere end én gang, så sørg for at have disse ting i orden. Du kender dine venner og ved måske allerede hvilken øl de foretrækker, men hvis ikke så vær forberedt, køb nogle forskellige varianter, om ikke andet kan du score point på at have et bredt udvalg. Snacks er nemmere at købe ind, hvis det er lavet af en kartoffel og der er salt på, så er chancen for succes rimelig stor. Sidst men ikke mindst er det vigtigt ikke at løbe tør for nogle af delene. Hvis du har noget tilbage når aftenen er omme, så betyder det højest sandsynligt at folk er blevet spist godt af, og så kan du gemme resterne til næste gang. 

3. Tag i byen 

Et sjovt og festligt alternativ til en champions league hjemme-aften, er at tage på sportsbar. Alle byer har mindst en, og de større har et utal. Fordelen ved dette er at du ikke behøver være vært. Du kommer selvfølgelig til at smide lidt penge i baren, men der er ingen der forventer du køber til andre end dig selv. Saml et hold og tag afsted i flok, der er rig mulighed for at møde ligesindede, og måske endda få nogle nye venner. Bare sørg for du finder den rigtige sportsbar, og ikke ender et sted hvor folk kommer for at få deres aggressioner over kampen ud. Hvis du kender din by kender du også de rigtige steder at være, og hvis ikke så forhør dig blandt dine venner. Så længe i passer på jer selv og hinanden, så kan en tur i byen være en kanon måde at nyde fodbold på.